Auto gehuurd en vertrokken uit Canggu . Er word hier links gereden en verders staat alles qua open qua verkeersregels. Het is een gemotoriseerd gekkenhuis . Het stuur zit aan de verkeerde kant een ook de schakelpook zit op een vreemde plek . Denk je richting aan te geven ,gaan de ruitenwissers aan . Lol . Afijn we leven nog en zitten op een wonder mooie plek in het noorden van Bali . Na twee nachten lepeltje lepel met zoute surfAussies in een slaapzaal hebben we ons zelf nu geüpgrade . Het hotel “Villa Jembrana “ ligt beeldschoon verborgen in de bergen met weids uitzicht op een vallei waar een rivier door heen slingert . Hoeveel schoonheid kan je aan en dan is het personeel ook nog eens super lief . We zwemen in de rivier en met een zachte plof valt er een kokosnoot in het gras . De meiden gaan met een bommetje de Infiniti pool in ik slurp heel tevreden aan een Bintang .

Even droge maar handige info:

De kamers zijn saai netjes maar met weids uitzicht op de jungle . De douche is fantastisch en je kan dineren bij het restaurant .

check de website van Villa Jembrana.

0062 81238139000

[wpvideo Jj4m9TKk]