Coole hotels in Groningen

Als je Groningen binnen rijdt zie je het meteen, in ons geval aan de rechterkant; Het Leonardo Hotel. Mooi vormgegeven en een echte “Eye catcher” om het maar even populair te brengen . Een Lief handgeschreven welkoms briefje op onze kamer, waar maak je dat nog mee.  Parkeren doe je onder het hotel. Sweet Jezus , zelfs de liften zijn tof vormgegeven. We checken in en kunnen meteen aan tafel. Het restaurant is lekker industrieel en gezellig vormgeven. Hoog , licht en uiteraard een klapper van een uitzicht.

Uit eten in het Leonardo Hotel in Groningen

De bediening is blij en het eten staat vlot op tafel . Hongerrr .Lekker .  Ik raak meteen aan de praat met een paar vaste gasten en het voelt alsof ik in mijn eigen buurt cafe sta. Een van mijn verse vrienden meld dat hij een gedeelte van zijn tijd in het Leonardo  woont . Zoon Django wil meteen weten of dat dus betekent dat hij elke dag in een vers opgemaakt bed kan stappen . “Zeker”  is het antwoord   Django : “WoW ! ”
Het eten en het gezelschap is uitermate goed en het handgeschreven briefje op onze kamer is uiteraard de kers op de taart. Bedden check, dromenland materiaal . Nog een check , hoe is de douche, Django neemt het nu van me over. Na 5 minuten verschijnt zijn duim om de hoek van de deur. “Leipe douche pap “ .Vertaling. De douche is vol en warm.

Morgen Groningen in, Zin in. Welterusten.

Check de website van het Leonardo Hotel

Adres: Laan van de Vrijheid 91, 9728 GA Groningen
Tel 050 7630070

De Volgende dag

Cafe restaurant DOT aan het stadsstrand in Groningen

Ik kreeg gister en lawine van super toffe Groningen tips over me heen . Een ding is duidelijk Groningers houden van hun stad en zijn gul met het delen van toffe plekken. Uiteraard heb ik er maar een paar kunnen zien en dan ook nog eens veel te kort . Ik zie het maar als de voorbereiding voor een langer verblijf in de stad . Dit is een van de vele suggesties die ik kreeg van Annemarie Hofman . DOT aan het stadsstrand van Groningen .
Thanx Annemarie !
Vrydemalaan 2 Groningen .


Check ons blog voor meer vakantie inspiratie 

Vier persoons woonboot te huur met tuin op het eiland de Woude in het Alkmaardermeer op 30 minuten rijden van Amsterdam en het Noord-Zee strand 

Hotel restaurant Bitter Zoet in Veenhuizen 

Dijkhuisje de smid aan een doodlopend weggetje midden in natuurgebied de Eilandspolder in Noord-Holland 

 


IMG_7257 2

IMG_8322

We zijn er

IMG_7166

IMG_7167

Loby/receptie/cafe en restaurant.

IMG_7172

Zelfs de lift is tof

IMG_7170

Hello

IMG_7171

YES

IMG_7168

Je kan in het Apolo ook uitstekend eten

IMG_7175IMG_7176IMG_7177IMG_7256IMG_7179

IMG_7180

Lief toch !

IMG_7183

Top Douche !

IMG_7181

Toffe droombedden

 

IMG_7251 2

Zeker wel !

IMG_7254 2

Lekker duidelijk

IMG_7255 3

Zoon

IMG_8329 2

IMG_8334

Groningen is tof

IMG_7264 2

Koop een blitse hoed

IMG_7265

bij H.Eitting & Zn

IMG_7309

DOT met het stadsstrand

IMG_8341 2

Moooi

Collage_Fotor