Site pictogram Toffe Plek

Nederland – camping de Lievelinge

Rolling Homes heet het beduimelde boekje wat ik al jaren meesleep . Ik word blij als ik er doorheen blader . Eigenwijze gasten die hun huis op wielen bouwen en daar parkeren waar ze happy zijn . Het is niet een uniek Amerikaans feestje. Hier in Europa en soms bij je om de hoek en dichterbij dan je denkt ,blijkt dan ineens een creatief reservaat te zijn waar deze traveltribe als een zwerm neerstrijken naast kampvuren die nooit uitgaan en flessen die nooit leeg raken .

Waar  ? . Camping de Lievelinge in Vuren .

Dag een . Eerst ff over de camping struinen en kijken wat voor toffe hutten /  huisjes / bussen en andere objecten er wortel hebben geschoten . Proost !

Dingen die niet veranderen  . 24 / 7  staat er een kampvuur te branden vanwaar je prachtig uitzicht heb op de draaimolen die rond 5 uur gaat draaien .

Zelf koken kan maar de menukaart van  Kees & Kwartel is uitermate aantrekkelijk .

Man  ,de nieuwe doucheruimtes zijn meten mijn lievelingsdouche geworden . Knal rood met glitters . Alice in wonderland op een fles Pastis .

Dag twee .Goedemorgen .camping de Lievelinge ontwaakt . Koffie , croissant en als ontbijtlezen : het manifest van de Lievelinge . Tis niet veel text maar wel een mooie rode draad voor de rest van je leven .

Haarweg 6 in Vuren .

Uurtje rijden van Tilburg en Amsterdam

Check de website 

Check facebook 



 

 

Hout gestookte hottub

happy hour

Fik en verhalen

Plek

Goedemorgen

Ontbijt

mijn Lievelings manifest

Wake up !

de buren

Vriend Lieuwe

Yep er is Wifi

24 / 7 kampvuur

Vet !

Lievelings douche

Happy campers met sterke verhalen

Toffe details

Zelf koken kan , maar hoeft niet

Gevaarlijk gasten

Vriend

Mobiele versie afsluiten